Friss adatvédelmi tájékoztatónkban megtalálod, hogyan gondoskodunk adataid védelméről. Oldalainkon HTTP-sütiket használunk a jobb működésért.

Nyomtatás
Kategória: Föbb információk
Találatok: 6979

Tisztelt Látogató!

 

Szeretném Önöknek bemutatni, Magyarországon legismertebb termékeinket. /A termék nevekre kattintva. az oldal a webáruházunkba navigál, ahol regisztráció után láthatja a termékek árát, adatlapjait, esetleges engedélyeit./

 


   A ranglista első helyén egyértelműen az INTERSEAL 670HS aluporos alapozó vastagbevonat áll. Ebből a termékből a CROMASCAN keverő rendszer segítségével a teljes RAL színválaszték is előállítható. De most térjünk vissza az aluporos verzióra. Szerintem az INTERNATIONAL egyik legsokrétűbb termékéről beszélünk a következők miatt.

 

JAVASOLT FELHASZNÁLÁS:

 

- Szemcseszórt szénacél felületen az elemi alupor miatt, katódos korrózióvédelmet biztosít min. 125 mikrométer vastagságban.

 

- Kitűnően alkalmazható "DUPLEX" alapozóként is. Ez azt jelenti, hogy akár tüzi-, akár galvanikus horganyzott acél felületeken is kitűnően tapad.

 

- Ezenfelül nemesfém felületek tapadóalapozójaként is használható, alumínium, réz, vagy akár rozsdamentes, saválló acélokon is.

 

- Kitűnően használható megfelelő tapadóalapozóval ellátott beton felületek iparivíz, szennyvíz bevonataként is.

 

- Az egyik legkülönlegesebb felhasználási területe a terméknek az úgy nevezett "Felület toleráns" alkalmazás, ez azt jelenti, hogy ha egy felület bármely körülmény miatt nem szemcseszórható, csak magasnyomású vizes, vagy kézi előkészítés lehetséges, ilyen körülmények között is a termék megfelelő vastagságban magas korrózióvédelmi értékű védelmet nyújt a felületen.

 

A teljesség igénye nélkül az összes felhasználási területet nem szeretném felsorolni, de a fentieken kívül a termék még számtalan területen használható.

 


A sorban második az INTERCURE 200HS kétkomponensű, nagy szilárdanyag-tartalmú, alacsony VOC-jű, epoxi-bázisú cink-foszfát/vascsillámtartalmú alapozó , amely kiváló védelmet nyújt, emellett alacsony hőmérsékleten is térhálósodik és gyors átfesthetőséget biztosít.

 

JAVASOLT FELHASZNÁLÁS:

 

- Acélszerkezetek alapozójaként sokféle agresszív környezetben alkalmazható termék; tengeri környezet, vegyi- és petrolkémia üzemek, ipari épületek, papíripari gépek, erőművek és hidak. De ha csak hosszú élettartamú légköri terhelésnek kitett felület kezelésre van szükségünk akkor is kitűnően alkalmazhatjuk  alapozó és közbenső rétegként egy rétegben.

 


 A harmadik termékünk a kedvencek között az INTERZINC 22 szervetlen, magas cink tartalmú szilikát bevonat. Kétkomponensű, oldószeres, szervetlen, magas cinktartalmú, etil-szilikát bázisú alapozó, amely a száraz bevonatban súly szerint 85 % cinket tartalmaz. A termék megfelel az SSPC Paint 20. összetételre és teljesítményre vonatkozó követelményeinek. Rendelkezésre áll az ASTM D520, Type II szerinti cinkporos változatban is.

 

JAVASOLT FELHASZNÁLÁS:

 

Fém cink-tartalmú alapozó, nagy védőképességű rendszerek és fedőbevonatok részeként, használható karbantartásban és új hidak, tartályok, csővezetékek, tengeri szerkezetek és szerkezeti acélok gyártásánál. Kiváló korrózióvédelmet biztosít megfelelően előkészített acélfelületeken 540°C (1004°F) hőmérsékletig, megfelelő fedőfestéssel. Gyorsan száradó alapozó, így sokféle klimatikus környezetben használható.

 


A negyedik, de hangsúlyozom nem ranglista szerűen a legeladottabb festékeink közül az INTERLINE 975 élelmiszeripari bevonatunk.

 

Acéltartályok, ill. alapozott betonmedencék belső bevonására alkalmazható, megfelelő védelem biztosítására számos termék esetén. Ideértjük a nyers olajokat, a fehér olajokat, számos élelmiszeripari közeget és az ivóvizet 30C° üzemi hőmérséklet alatt.

 

 

Az INTERNATIONAL PROTECTIVE COATINGS termékköre több száz termékből áll, ezért itt a teljes választékot nem áll módunkban felsorolni, ezért kérjük Önöket keressenek bennünket emailben az Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. címen, vagy hívják tanácsadónkat a +36306857291 mobiltelefon számon, vagy keresgéljenek a gyártó adatlap keresőjében.